lunes, 30 de enero de 2012

L’ ARA-Treball ha arrancat aquest dilluns amb més de cinquanta vila-realencs inscrits

L'Aula de Recerca Assistida de Treball comença aquest pròxim dilluns dia 30, i ho fa amb un alt grau de participació per part dels vila-realencs. De les set setmanes per a les quals està previst el curs, en aquesta primera edició, ja estan plenes les cinc primeres,de manera que  “si hi ha més interessats que desitgen apuntar-se, haurien de fer-lo en l'espai de temps més breu possible” ha explicat el regidor de Comerç i Foment Econòmic, Pasqual Batalla.

            El taller, també conegut com ARA-Treball, és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Comerç i Foment Econòmic de l'Ajuntament de Vila-real perquè tot usuari aturat tinga l'oportunitat de conèixer, de primera mà, i gràcies a l'ajuda d'una orientadora laboral, quins són els millors recursos que ofereix Internet per a la recerca activa d'ocupació i com aprendre a utilitzar-los.

            Els primers alumnes rebran, a partir d'aquest dilluns, classes teòriques i pràctiques en el Casal Jove de Vila-real en una sala equipada amb 10 ordinadors. Dividits en grups reduïts de deu persones i durant quatre dies, els assistents al curs, tractaran temes com les ETT’S, els portals de recerca d'ocupació o els programes públics d'ocupació, i “el que és més important”, segons ha afirmat Batalla, “rebran una atenció personalitzada de com fer-los servir per a trobar més fàcilment feina”.

            Encara que aquesta edició del ARA-Treball està enfocada a un usuari amb un coneixement bàsic de l'entorn informàtic, l'Ajuntament no descarta realitzar posteriors edicions del curs dirigides a persones amb un major o menor domini d'Internet. Segons Batalla, “conforme disposem de més recursos i més personal destinat a ajudar en la recerca de treball, anem a ampliar el nombre d'usuaris i les hores de classes perquè qualsevol vila-realenc es senta acompanyat per l'administració local en un moment tan difícil”. Per tant, en un futur, en el ARA-Treball també s'ensenyarà a fer un currículum vitae, a preparar una entrevista de treball així com “uns conceptes informàtics bàsics per a aconseguir la incorporació en el món laboral del major nombre d'aturats de la localitat” ha assenyalat Batalla.

            Tota la informació que necessites sobre el ARA-Treball en: www.vila-real.es




No hay comentarios:

Publicar un comentario