martes, 17 de enero de 2012

L’Ajuntament de Vila-real repartirà 1.400 ‘panets’ beneïts de Sant Antoni

L’Ajuntament de Vila-real se sumarà demà a la popular festa de Sant Antoni amb el tradicional repartiment de panets beneïts, després de la missa que s’oficiarà en l’ermita de la Mare de Déu de Gracia amb motiu de la festivitat del patró dels animals. Per a això, la regidoria de Tradicions ha preparat un total de 1.400 panets, dels quals un centenar són específics per a celíacs, i col·locarà unes 180 cadires en l’exterior de l’ermita perquè els veïns puguen seguir la celebració litúrgica. En el cas que continue plovent, segons informa el regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, s’ha previst la possibilitat de celebrar la festa de Sant Antoni en la carpa instal·lada enfront del restaurant del Termet.
            Una vegada beneïts, explica l’edil, els panets es repartiran entre els assistents i es portaran també a les monges clarisses del convent de Sant Pasqual, a la residència de la tercera edat Santa Anna i Sant Joaquim i a la residència Verge de Gràcia. A més, també està previst portar els panets a les organitzacions que presten serveis directes d’ajuda a les famílies necessitades, com són Joventut Antoniana, Sant Vicent de Paul i Cáritas Vila-real.
            La missa per Sant Antoni començarà a les 13.00 hores en l’ermitori de la Mare de Déu de Gracia i comptarà amb l’assistència de l’alcalde, José Benlloch, i la corporació local. Ja el dimecres, la Congregació de Lluïsos celebrarà la tradicional matxà de Sant Antoni, prevista inicialment per a aquesta vesprada però que ha hagut de ser ajornada a causa de les pluges.



No hay comentarios:

Publicar un comentario