domingo, 8 de enero de 2012

Vila-real se suma a la popular Oktoberfest alemanya

Vila-real viurà de ple la pròxima setmana la popular Oktoberfest alemanya de la mà de la carpa que Bavarian Wiesn Events instal·larà en el solar adjacent al jardí de Jaume I. El regidor de Tradicions, Pasqual Batalla, ha anunciat la iniciativa, amb la qual es tancarà en la província de Castelló la celebració d'aquesta tradicional festa que se celebra a Munich des de fa més de 200 anys entre els mesos de setembre i octubre.
La carpa de la Oktoberfest vila-realenca s'inaugurarà divendres que ve, a les 18.00 hores, amb la tradicional obertura del barril que dóna inici al festival d'octubre muniqués. La instal·lació, amb una superfície de 1.000 metres quadrats i una superfície útil de 700 metres quadrats, romandrà oberta el dissabte i el diumenge següents a partir de les 13.00 hores aproximadament i fins a la mitjanit. En ella, tal com informa l'edil, se serviran no sol cerveses sinó també tot tipus de gastronomia típica alemanya com frankfurts, codillo o puré de creïlles, tot això amenitzat amb música popular bavaresa i balls.
“L’Oktoberfest és una de les tradicions i festes més importants del món, com demostra no solament el gran nombre de visitants que rep sinó també el seu trasllat i incorporació als calendaris festius de més d'una desena de països i ciutats”, assenyala Batalla. Divendres que ve, Vila-real se sumarà per primera vegada a la celebració.

No hay comentarios:

Publicar un comentario