lunes, 23 de enero de 2012

Skandinat és el primer classificat per a la final del Rock Penat a Vila-real

El passat divendres 20 de gener es va celebrar la primera semifinal del concurs-festival de música en valencià, Rock Penat, a la localitat de Moncofa (Plana Baixa).

Un any més hem aconseguit demostrar que la música en valencià està de moda. El concert benèfic va atraure a molta gent i volem agrair a AECC i Pobresa Zero la seua participació. En esta ocasió, a la primera semifinal del concurs van participar els grups Ulls Rojos, Skandinat i Gotcha. Després del vot del jurat i del públic, va haver-hi un empat a 5 punts entre Skandinat i Gotcha, i per tant, d'acord amb les regles del festival, el guanyador del concert va ser qui més cançons en valencià va interpretar. Així doncs, el grup que passà directament a la final de Vila-real va ser Skandinat.
La següent parada del Rock Penat serà el proper 3 de febrer, amb la segona semifinal a Nules (Plana Baixa), on participaran Josep Lluís Notari, Mitjanit i El Blüe. Com sempre, des del BLOC JOVE continuem i continuarem recolzant els grups de música en valencià, les associacions i els comerços locals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario