domingo, 29 de enero de 2012

Cinemaculpable comença les activitats

Ja ha començat l'any i amb ell les activitats que Cineculpable du a terme. Dimarts pròxim, dia 31, com ja ve sent costum l'últim dimarts de cada mes, es programa una nova edició de 'Cinefòrum Cineculpable', en l'Espai Jove a les 19.00h amb entrada gratuïta. El seguidors dels curtmetratge tenen una cita imprescindible, perquè la programació triada promet generar un ric debat com sol passar al finalitzar el visionat. No en va, el cortometrajista invitat, que presidirà la taula redona, no és un ni dos, sinó tot un col·lectiu. Es tracta dels Vila-realencs 'Freaks in black' que recordaran el seu èxit “No invadirás Polonia”, un curtmetratge d'humor absurd i sense complexos, que tracta sobre un home que viatja al passat per a acabar amb la vida del “Führer”quan encara era un xiquet.
 Al curt local li acompanyen en la sessió, altres tants, que en esta ocasió han sigut triats més per un bon guió, i una bona idea, que per una tècnica depurada. Són treballs que difícilment guanyaran un certamen i que tenen complicat competir amb altres obres, que gaudixen de tècnica molt superior, així com elenc de rellamp. Per això tenen cabuda en esta activitat. 
En la sessió del dimarts 31 podrem veure:
1. “Blanco o negro” d'Andrés Sáez d'Heredia. Curt retro gravat en 1991.  
2. “Bla, Bla, Bla”, d'Alberto Santaella. Compta la història d'un actor que es revela davant de la seua carrera sense solució de continuïtat dins d'un curt.  
3. “Hablamos esta noche” de Jose Luis Santos. La importància de la comunicació i els secrets en una parella. 
4. “Usted está aquí”, de José G. Aresta. En la nostra fatigosa recerca de curts d'escassa duració, hem trobat un altre que per poc ni arriba al minut.  
5. “Cuestión de actitud” de David Cambres. De vegades, les conversacions amb el teu cap son d'allò més tenses.  
6. “No invadirás Polonia”, del col·lectiu local “Freaks in Black”.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario