viernes, 13 de enero de 2012

Paula Puig Mompó será la reina de les festes patronals de Vila-real

El saló de plens de l'Ajuntament ha estat l'escenari del primer acte festiu de l'any. L'alcalde de Vila-real, Jose Benlloch, ha anunciat hui de forma oficial el nomenament de Paula Puig Mompó com a reina de les festes patronals d'enguany, una vegada la Junta de Festes ratificara la proposta presentada per la Comissió de Protocol. Paula Puig ostentarà el càrrec durant els festejos patronals en honor a Sant Pasqual i a la Mare de Déu de Gràcia al costat de les seues quatre dames d'honor: Sara Ribes LLop, Ana Belén Claramonte Beltrán, Andrea García Mulet i Isabel Palomero Almela.
La reina de les festes de Vila-real de 2012 té 19 anys, estudia el Grau Superior d'Administració, pertany a la penya De Farra i afronta “amb gran il·lusió el repte de representar a la ciutat durant tot un any i viure les festes d'una manera diferent”. Per a Paula Puig Mompó “és un honor ser la reina i poder representar a Vila-real i a les vila-realenses no només durant les setmanes de les celebracions locals sinó també en altres actes com són les festes dels pobles de la província”.

Pel que fa a la cort d'honor, Sara Ribes Llop estudia segon de batxillerat en l'IES Broch i LLop i forma part de la Junta de l'Associació de Filles de Maria del Rosari. Des de menuda ha desitjat ser dama d'honor “per a poder viure les festes amb major intensitat”. Una altra de les dames que també pertany a l'Associació de Filles del Rosari “de tota la vida” és Ana Belén Claramonte Beltrán, que estudia segon de batxillerat i és de la penya Aldarull. Per a Ana Belén, “el formar part de la cort d'honor és un privilegi perquè significa representar a totes les joves de la localitat”. Isabel Palomero Almela té 17 anys i està estudiant el Cicle Mig d'Informàtica i Telecomunicacions i el que més li agrada de les festes “és el bon ambient que es viu entre la gent i la germanor entre les penyes del poble”. La més jove de les quatre dames d'honor, amb 16 anys, és Andrea García Mulet que està estudiant quart de l'ESO i és membre de la penya La Jauja i de la Congregació de les Filles de Maria Immaculada. Andrea García afronta amb “gran il·lusió la idea de representar al poble ajudant i col·laborant en tots els actes programats”.
Paula Puig Mompó i les seues quatre dames d'honor tindran la seua primera aparició pública el pròxim febrer, en l'acte d'homenatge a la reina i cort de 2011.

No hay comentarios:

Publicar un comentario