sábado, 21 de enero de 2012

La calle Pietat del PAI Alaplana obrirà provisionalment en un termini de 20 dies

 La prolongació del carrer la Pietat, inclosa al PAI Alaplana, obrirà provisionalment al trànsit de vehicles i persones en un termini aproximat de 20 dies. “L'empresa ha adquirit el compromís de posar en servei de manera provisional aquest carrer principal del PAI mentre segueixen els treballs, per a donar resposta a les demandes dels veïns”, assenyala el regidor d'Urbanisme, Emilio M. Obiol. “D'aquesta manera”, afegeix, “complirem les previsions i el compromís amb els veïns de la zona d'obrir al trànsit el carrer Pietat durant el primer trimestre de l'any”.
El carrer Pietat és un dels eixos principals del PAI Alaplana, que urbanitza el solar de l'antiga fàbrica de taulells Alaplana, per a “crear una gran àrea urbana que permetrà posar en valor la zona i millorar l'entramat urbà de l'àrea sud de la ciutat”. La seua obertura és una de les principals demandes dels veïns de la zona, motiu pel qual l'edil d'Urbanisme ha negociat amb l'empresa que està executant els treballs la seua posada en servei en el menor termini de temps possible de manera provisional mentre segueixen les obres d'urbanització, “per descomptat garantint en tot moment la seguretat de vehicles i vianants”, puntualitza Obiol. El regidor ha volgut també agrair la paciència i la comprensió dels veïns per les molèsties que les obres els hagen pogut ocasionar.
El PAI Alaplana, les obres del qual van donar inici a finals de l'estiu, permetran urbanitzar una gran àrea de 90.000 metres quadrats amb amplis vials, zones verdes i equipament per a la construcció d'un àrea residencial, amb habitatges de renda lliure i protecció oficial. En concret, en el projecte s'inclouen 11.711 metres quadrats de zona verda, 4.972 metres quadrats de sòl dotacional i 40.488 metres quadrats de vials, entre ells un gran bulevar amb una rotonda que permetrà distribuir el trànsit entre els diferents carrers del PAI.
El regidor d'Urbanisme ha valorat el bon ritme al que avancen els treballs, tant en el cas del carrer la Pietat com en altres aspectes del PAI. D'aquesta manera, les previsions del departament que dirigeix Obiol apunten que l'actuació urbanística en el solar de l'antiga fàbrica de taullels Alaplana podrà estar enllestida, en compliment dels terminis inicials, després de l'estiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario