domingo, 15 de enero de 2012

Vila-real inicia les obres per a millorar l’estat del Cementeri Municipal

Amb l'objectiu de mantenir en “estat òptim” el Cementiri, aquesta setmana s'han iniciat els primers treballs per a adequar i reparar algunes del nínxols més afectats i deteriorats del cementiri municipal. Segons ha explicat la regidora de Cementiri, Rosario Royo, es tracta d'una primera actuació “urgent i necessària” perquè actualment es disposa d'un nom de nínxols limitats i si no s'actua en conseqüència s'aniran deteriorant molt més els existents.
            Els treballs consisteixen a reparar la coberta d'una unitat de nínxols danyada “pel pas dels anys i les inclemències meteorològiques” ja que, segons Rosario Royo, “algunes parts del cementiri han estat massa temps abandonades”.
            L'edil del Cementiri ha recordat que per a mantenir en bones condicions aquest espai, ha de realitzar-se un seguiment periòdic de les seues instal·lacions i anar reparant les deficiències que puguen anar sorgint “i no deixar-lo abandonat durant tant temps”. Per aquest motiu ha destacat que és important disposar d'una assignació econòmica anual per a portar a terme un pla d'actuació en aquest espai i perquè, a més, “aquestes obres signifiquen ocupació en la ciutat”. De moment, aquests primers treballs de reparació que ja han començat conten amb un pressupost de 25.000 euros.
            Cap assenyalar que la responsable del Cementiri està treballant juntament amb els tècnics municipals en la planificació d'una sèrie d'actuacions per a “dignificar” el cementiri i millorar tant la seua estètica com la seua funcionalitat, i fer d'aquest lloc un espai “més agradable, en la mesura del possible, al visitant”.
            Cadascuna de les millores, com ha explicat Rosario Royo,s'escometran, progressivament, mitjançant les partides anuals d'inversió del pressupost.

No hay comentarios:

Publicar un comentario