martes, 17 de enero de 2012

Maria del Mar Bonet, el musical de Mécano i els artistes valencians actuaran a l'auditoria

El regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, ha presentat hui el nou Abonament de les arts escèniques basat en la promoció dels artistes i les companyies valencianes i especialment “les vila-realenques”. Segons ha afegit l'edil, “sent conscients que els musicals agraden molt”, s'ha programat La fuerza del destino, un espectacle de tribut al grup Mécano, format per artistes que han treballat en els musicals de Nacho Cano i “que conta també amb ballarins valencians”. A més el capítol musical es tanca amb l'actuació de Maria del Mar Bonet en el qual la cantant mallorquina repassarà alguns dels temes més coneguts de la seua trajectòria artística.
El responsable de Cultura, Alberto Ibáñez, ha explicat que es tracta d'una programació “molt completa i variada” ja que a més de música “ hi haurà drama i comèdia que ens faça reflexionar però també riure”. En aquest sentit la primera de les obres programades per al dissabte 11 de febrer és Cendres, “una tragicomèdia que reflexiona sobre la mort”, de la companyia Medusa Project de Sonia Alejo que és membre de la companyia Visitants de Vila-real. En el mes de març a més de l'actuació de Maria del Mar Bonet es podrà veure Jaleo de Dramatúrgia 2000 “tot un referent en el País Valencià” i l'obra ART de Albena Teatre i Tornaveu, “una divertida comèdia que ha aconseguit ser la més representada d'un autor encara viu” ha explicat el regidor. En el mes d'abril es programa El alma se serena una reflexió sobre el barri del Cabanyal de Lluïsa Cunillé, Premi Nacional de Literatura Dramàtica 2010, de la Companyia Hongaresa de Teatre. El Abonament es tanca amb l'obra Hamlet, produïda pel nou Centre Dramàtic Vila-real i dirigida per Hadi Kurich amb dues representacions programades per al dissabte 26 i diumenge 27 de maig.
El regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, ha explicat que la nova programació respon als criteris “d'austeritat i transparència pública” defensats i portats a terme per l'actual equip de govern. Referent a això l'edil de Cultural ha comentat que, “per primera vegada”, l’Abonament compta amb un informe favorable d'Intervenció que “avala” els preus públics fixats sobre la base de la previsió de vendes i a les partides consignades en el pressupost de Cultura perquè “l’Abonament no genere dèficit en les arques municipals” ja que, segons Ibáñez, “entre les prioritats culturals està el realitzar una gestió sostenible i responsable, d'acord amb els temps de crisis que estem vivint”. A més ha afegit que no es pot crear una programació cultural “que seguisca endeutant més a la ciutat com feia el PP”.
Cap assenyalar que el preu de l’Abonament Total és de 50 euros i el Bàsic de 35 euros.
L'horari per a poder renovar l’Abonament serà els dies 19, 23 i 25 de gener de 10,00 a 14,00 hores i de 17,00 a 20,00 hores. Els dies 20 i 24 de gener l'horari serà de 10,00 a 14,00 hores. Pel que fa a l'adquisició del nou Abonament, es podrà realitzar els dies 26 i 30 de 10,00 a 14,00 hores i de 17,00 a 20,00 hores i els dies 27 i 31 de gener de 10,00 a 14,00 hores.


No hay comentarios:

Publicar un comentario