domingo, 22 de enero de 2012

Benlloch dóna suport al Club de Pesca El Millars


L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora d'Esports, Silvia Gómez, han assistit aquesta vesprada a l'assemblea anual del Club de Pesca El Millars, celebrada en l'edifici social de la Caixa Rural, per a interessar-se per les activitats i la situació de l'entitat vila-ralensca i explicar als associats en quin punt es troba el procés d'al·legacions al PRUG del Millars impulsat pel primer edil de la ciutat per a permetre la pesca esportiva en el riu.
En aquesta línia, Benlloch ha informat als assistents a l'assemblea que el Consorci del Millars, sota la presidència i l'impuls de Vila-real, va presentar al·legacions al pla d'usos del riu de la Generalitat amb l'objectiu que s'incloguera la pràctica de la pesca esportiva i, d’aquesta manera, mantenir viu el riu compatibilitzant la preservació de l'entorn natural amb l'aprofitament d'aquests recursos de manera sostenible. Benlloch es mostra confiat que les al·legacions en aquest sentit seran tingudes en compte i que el PRUG del Millars introduirà finalment la pràctica d'aquesta modalitat de pesca, per tal que “els aficionats d'ací no hagen d’anar a València o a altres llocs per a practicar la pesca”. “Una vegada inclòs en el pla rector”, puntualitza el primer edil, “caldrà fer un pla tècnic per a regular la pràctica d'aquesta pesca en el Millars”.
Els socis del Club de Pesca El Millars han agraït amb aplaudiments l'assistència de l'alcalde i la regidora d'Esports, que han lliurat alguns dels trofeus del campionat anual del club. En concret, els trofeus lliurats són al primer classificat en modalitat mar, José Vidal; el primer classificat en modalitat d'aigua dolça, Javier Usó; i el soci que ha capturat la peça més gran en riu, José Antonio Monzó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario