miércoles, 9 de noviembre de 2011

Ibáñez reclama a Folgado una subvenció de 30.000 euros a l’actual diputat era edil de Cultura


El regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, li ha demanat, públicament, al diputat de Cultura, Héctor Folgado, que li informe de quan pensa concedir-li una subvenció de 30.000 euros que l’actual diputat va sol·licitar quan era edil de Cultura en l’Ajuntament de Vila-real. Ibáñez ha explicat que aquesta ajuda forma part d’un conveni entre l’Ajuntament de Vila-real i la Diputació Provincial per a la programació cultural i que, en els últims anys, “ sempre havia sigut concedida”. Segons Ibáñez, la subvenció va ser sol·licitada el 4 de març de 2011 per Folgado quan ocupava el càrrec de regidor de Cultura i per aquest motiu, ara que és el màxim responsable en matèria cultural de la Diputació, “suposem que no serà capaç de negar-nos aquesta ajuda”. Ibáñez confia en una ràpida i positiva resposta per part de Diputació perquè fins ara “sempre ha sigut així” i perquè l’actual portaveu del PP en l’Ajuntament “coneix perfectament les necessitats que té la ciutat”.
            D’altra banda, el regidor de Cultura ha assenyalat que “una altra forma de gestionar la política cultural és possible”. En aquest sentit ha explicat que l’actual equip de govern està duent a terme una programació basada en l’austeritat i la responsabilitat. Com a exemple l’edil de Cultura s’ha referit als abonaments de l’Auditori Municipal i, a partir d’uns gràfics, ha detallat que quan el PP estava al capdavant de la regidoria, el dèficit era molt major que l’actual. Segons l’edil de Cultura, per a l’Auditori, durant tres mesos, en l’abonament s’invertien 53.000 euros i tan sols es recuperaven 12.700 euros “encara que el PP mantinga que es venien més abonaments”,mentre que en l’actual programació cultural s’ha invertit en l’abonament 38.000 euros i s’han recuperat 21.000 euros.
A més, Ibáñez ha mostrat les factures pendents generades pel PP en “conceptes difícils d’entendre” com són els 2.800 euros en entrepans, 1.700 euros en rams de flors o els 1.700 en “coques de tomata” a més de les “moltes partides destinades a propaganda” que ha qualificat “de lamentables”.
Finalment, Ibáñez ha explicat que espera que Folgado no discrimine a Vila-real ja que “es tracta d’una subvenció que beneficia a tots els vila-realenes, siguen del partit que siguen”  i li ha recordat que tan sols queda un mes per a acabar l’any i que segurament és la persona que millor coneix “la necessitat que té la ciutat en matèria cultural”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario