domingo, 20 de noviembre de 2011

L’ Ajuntament convoca ajudes per a promocionar l’ ús del valencià en les associacions locals

La regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions ha obert el termini per a la concessió de subvencions per a les activitats de promoció de l'ús social del valencià portades a terme per les associacions sense ànim de lucre de la localitat durant l'exercici actual. Aquestes ajudes aniran destinades a totes aquelles entitats que hagen realitzat cursos d'ensenyament del valencià per a persones adultes, retolat en valencià les seues dependències o promocionat activitats amb la finalitat de fomentar l'ús del valencià en aquest 2011.
            Com exemple d'activitats subvencionades altres anys per la Regidoria de Normalització Lingüística estan les campanyes de conscienciació de ACUDIM en la qual es va utilitzar el valencià per a l'edició de les guies i els catàlegs o l'ús de la llengua de la Comunitat per a retolar el cartell del barri del Pilar. Pasqual Batalla, el regidor de Normalització Lingüística i Tradicions, ha incidit en la rellevància d'aquesta convocatòria que “permet sufragar parcialment les activitats de promoció del valencià” de totes aquelles associacions de la localitat, i a més, ha agraït el treball que realitzen algunes entitats per a promocionar i donar a conèixer “la nostra llengua”.
            Podran optar a aquestes subvencions totes aquelles associacions cíviques, sense finalitat lucrativa, que estiguen legalment constituïdes i inscrites en el Registre d'Associacions de l'Ajuntament de Vila-real. Les sol·licituds es poden arreplegar en la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions o també es poden descarregar de la web de l'Ajuntament de Vila-real. El termini per a presentés les sol·licituds acaba el 12 de desembre de 2011 .

No hay comentarios:

Publicar un comentario