viernes, 4 de noviembre de 2011

La marxa cicloturista organitzada pel barri de l’Hospital espera

El proper diumenge A les 9,30 hores del matí, està prevista la marxa cicloturista que recorre alguns dels carrers de la ciutat fins a arribar al paratge del Termet i que, des de fa anys, organitza l’Associació del barri de l’Hospital de Vila-real. La popular marxa ciclista està oberta a totes les edats i segons la regidora de Sanitat, Silvia Gómez, “recolzem aquesta iniciativa perquè creiem en aquest mitjà de transport i perquè volem promocionar l’ús de la bicicleta en la ciutat”. Per aquest motiu, la regidora, ha animat tots els vila-realenses a participar en aquesta excursió que eixirà  des del col·legi de la Consolació.
Abans d’eixir, a cada participant se li farà entrega d’un número per a, posteriorment, entrar en el sorteig d’un pernil i unes camisetes. Segons ha explicat Silvia Gómez en aquesta marxa i, com cada any, també hi haurà trofeus per al participant més jove, per al més major i per a aquell que circule amb la bicicleta més antiga.
Fins aquesta nova edició en aquesta marxa havien participat, habitualment, entre 80 i 90 persones però enguany  “ esperem superar aquesta xifra” ha assenyalat Gómez.
La Policia Local de Vila-real és l’encarregada d’obrir el camí d’aquesta marxa cicloturista i gràcies a la col·laboració i al treball de Creu Roja i Protecció Civil, “s’eviten possibles incidents”.
La regidora ha assenyalat que a més de ser un esdeveniment molt saludable per a practicar esport també es pretén que “aquest diumenge siga una gran festa”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario