sábado, 12 de noviembre de 2011

Vila-real estarà present en sis curtmetratges dels nou que opten al premi provincial Manuel Villarreal

Aquest dilluns arranca el Festival Internacional de Curtmetratges “Cineculplable 2011” i la secció provincial és l'encarregada de donar el tret d'eixida a una intensa setmana audiovisual en la ciutat. Vila-real participa en sis dels nou curtmetratges que es podran veure en l'Auditori Municipal aquest dilluns, a les 22,00 hores, no només com escenari de rodatge sinó també perquè gran part de l'equip d'aquestes pel·lícules són de la ciutat.
            Els curts de la secció provincial, que enguany duu per títol Manuel Villarreal, en homenatge a un dels escriptors més involucrat en la cultura de la ciutat, i que opten a un premi valorat en 1.120 euros són: Las bicicletas no son solo para el verano, de Fátima González, María Molina i Paula Piqueras; Despierta, de José Vicente Ibáñez Mechó; Planeta Xufa, de Félix Tena Cornelles; Debt, de Toni Lloses; Les veus de la nit, de Xavi Manzanet Nebot; Mateo el de la crisis, de Sergi González Fernández; The bag, de J.M del Salt Miró; Cine en la mente, de Krankenhaus i Casa Tomada, d'Enrique Adell.
            Encara que, prèviament, a aquesta secció provincial, hi haurà una primera trobada amb el món audiovisual, per part dels estudiants dels instituts de la ciutat en “Cinexpress”. La cita és a les 16.00 hores en la sala Els XIII i els alumnes han de realitzar un curtmetratge que no ha de durar més de dos minuts. El dilluns i dimarts es gravaran les imatges pel centre de Vila-real i el dimecres i dijous s'editarà el material audiovisual en l’Espai Jove. Aquests amateurs curtmetratges es podran veure el divendres a la nit en la Gal·la dels Premis del Festival.

No hay comentarios:

Publicar un comentario