viernes, 18 de noviembre de 2011

Marxa Solidaria organitzada per la Fundació Primavera

Este dissabte es realitza la primera marxa solidària per la salut mental. Organitzada des de la Fundació Primavera, amb aquesta iniciativa es pretén conscienciar i ajudar les persones amb problemes mentals. A primera hora del matí, concretament a les 9,15 hores, està prevista la concentració en la Plaça Major on es repartiran camisetes entre els assistents. Posteriorment, començarà la marxa fins a arribar a l’Ermita de la Mare de Déu de Gràcia i allí se celebrarà un esmorzar de  germandat. A partir de les 11,30 hores s’iniciarà, de nou la tornada el centre de la ciutat i se celebrarà el sorteig de regals entre tots els participants.
Els interessats a col·laborar amb aquesta Marxa solidària hauran d’adquirir un tiquet de 5 euros en què s’inclou una camiseta, l’esmorzar i la participació en el sorteig d’una sèrie de regals proporcionats pels comerços de la ciutat.
            La regidora de Serveis Socials, Mònica Alvaro, ha assenyalat que està molt satisfeta  amb el treball que està realitzant la Fundació Primavera en la ciutat i Silvia Gómez, la regidora de Sanitat, ha convidat als vila-realencs a sumar-se a aquesta iniciativa solidària per a ajudar les persones amb problemes mentals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario