viernes, 18 de noviembre de 2011

Tercer sopar de Nit de cap d’any organitzat per la comissió de penyes

La Comissió de Penyes ha organitzat, per tercer any consecutiu, el sopar de Nit de cap d’any en el Casal de Festes. Així ho ha confirmat la presidenta de la Comissió de Penyes, María José Miguel, que junt amb el regidor de Festes, Xus Sempere,  han donat a conéixer els detalls de com s’ha organitzat aquest esdeveniment. Segons Sempere l’Ajuntament ha proporcionat el Casal de Festes per a albergar a un gran nombre de penyistes i ha recordat que la festa servirà per a impulsar l’economia local i ajudar a les empreses de la ciutat.
El preu, per a aquesta nova edició, és de 60 euros per persona, “un preu popular” segons María José Miguel i en el que “s’ha estat treballant molt” perquè participen totes les penyes donada la situació econòmica actual. En aquest preu s’inclou el sopar, el raïm de la sort, el cotilló i quatre consumicions per a la barra. A més la presidenta de la Comissió de Penyes ha explicat que el menú consta d’un primer plat de llagostins amb pinya, un segon en què se servirà un còctel de gambes i foie d’oca amb melmelada de maduixa i un plat principal a triar entre peix i carn, a més de postres i torrons.
Posteriorment al sopar, començarà el ball amb una discoteca mòbil “d’una gran qualitat” ja que consta de 40.000 watios de so i 80.000 watios de llum, “un gran muntatge perquè siga una gala espectacular”, segons ha explicat la presidenta de la Comissió de Penyes, qui ha detallat que en el Casal de la Festa s’habilitarà, també, una pantalla gegant per a poder seguir la retransmissió de les campanades. A més hi haurà un vestuari  i un photocall per al “record” de la festa de final d’any.
A partir d’aquest dilluns, 21 de novembre, ja podran fer-se les reserves en la Casa de la Festa, en horari de 19,00 hores a 21,00 hores. Encara que es tracta d’una iniciativa pensada per a les penyes de la ciutat, la presidenta ha convidat a tots els vila-realencs a participar en aquest esdeveniment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario