martes, 29 de noviembre de 2011

L’equip de govern acusa al PP local de boicotejar que les famílies d’Azuvi cobren els diners que se’ls deu

El portaveu de l’equip de govern en l’Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, ha lamentat hui que “el Partit Popular prefereix crear bronca i boicotejar l’acció de govern que treballar pels interessos de la ciutadania”. En concret, Serralvo s’ha referit a l’acord aconseguit per l’executiu municipal per a desbloquejar el conflicte d’Azuvi, que ha deixat a més de 200 famílies pendents de cobrar els diners que la taulellera els deu des de 2008. “El Partit Popular”, assenyala l’edil, “amb la seua actitud de posar pals en les rodes a aquest equip de govern serà el responsable que els treballadors i famílies d’Azuvi no puguen cobrar aquest Nadal els diners que se’ls deu”.
“Ens preocupa molt la forma d’actuar del Partit Popular i dels seus representants municipals, que estan demostrant, en els plens i fora d’ells, que els preocupa més boicotejar la labor d’aquest equip de govern i crear bronca contínua que treballar pels ciutadans”, assenyala respecte d’això. “El Partit Popular força el torn de precs i preguntes fins a nivells inimaginables en compte de presentar mocions –ahir no va presentar ni una proposta- amb l’únic objectiu de boicotejar l’acció de govern; i no ho fa només en el ple”, afegeix l’edil, qui, com a “exemple flagrant” d’aquesta actitud posa la decisió del PP de presentar al·legacions a l’acord per a desbloquejar el conveni d’Azuvi i permetre que les més de 200 famílies pendents d’aquest acord puguen cobrar el que se’ls deu, així com els proveïdors de la taulellera i l’Ajuntament. “Mentres l’equip de govern dóna solucions als problemes i qüestions que el propi Partit Popular va deixar empantanats, com aquest d’Azuvi, Héctor Folgado i el seu equip es dediquen a posar pals en les rodes i retardar la possibilitat que els treballadors i les seues famílies cobren”, denuncia.
Enfront d’açò, afegeix el també responsable municipal d’Hisenda, l’equip de govern ha demanat al portaveu del PP, Héctor Folgado, que “depose aquesta actitud i comence a treballar per l’interés general de la ciutat”. I en aquesta línia, Serralvo ha anunciat la intenció de l’equip de govern de convocar en breu una comissió especial de pressupostos amb els quatre portaveus dels grups amb representació municipal perquè tots els partits de la corporació puguen col·laborar en l’elaboració dels comptes de 2012 i disposen d’informació de primera mà. “Volem obrir els pressupostos a la participació de la ciutadania, com hem fet ja amb la incorporació de les propostes de les associacions plantejades en el I Fòrum de Pressupostos Participatius, però també volem obrir-los als diferents grups amb representació. És una pretensió sincera; confiem ara que el Partit Popular estiga per la labor de treballar pels ciutadans”, conclou Serralvo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario