jueves, 3 de noviembre de 2011

Vila-real vestirà els seus aparadors amb les seues millors gales per a “vendre” la I Ruta de la Moda

Este divendres s’inicia la I Ruta de la Moda amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local i ajudar als xicotets i mitjans establiments de la ciutat. El regidor de Foment Econòmic, Pasqual Batalla, ha presentat aquesta iniciativa per a promocionar les botigues locals i per a ajudar a l’economia local que “ho està passant molt malament”. En aquesta primera ruta  participen 14 botigues de la ciutat i el regidor espera que “siga un èxit” i que en la següent edició “ se sumen moltes més”.
            Segons José Salla, responsable i organitzador d’aquesta primera Ruta de la Moda,  la idea va sorgir per a ajudar a les botigues de Vila-real que estan  “molt afectades per la crisi” i més, en el mes de novembre, que “és un mes  molt difícil per a les vendes”.  Pel que fa al comerç, cada local tindrà en el seu aparador un maniquí amb un vestit en què s’inclouen una sèrie de complements “a preus molt econòmics”, segons Salla.. A més, en totes les botigues que participen de la Ruta, hauran grans descomptes per als clients durant el transcurs d’aquesta ruta. Les botigues que participen en la I Ruta de la Moda opten a dos trofeus atorgats per l’organització: un per al millor “ outfit”, en el qual s’inclou la indumentària i tot tipus de complements i d’altra banda,  també es premiarà el millor vestit amb els seus complements de color, en el que es valorarà, sobretot, “ la millor combinació en color i estil de la roba  exposada en el maniquí”.
Pel que afecta els clients, durant els dies de la ruta també s’ofereix un servei gratuït de Personal Shopper que s’encarregarà d’assessorar a tots aquelles persones que necessiten consells per a vestir-se per a “un determinat esdeveniment” segons ha explicat Mª Dolores Devís, també responsable de l’organització d’aquesta ruta.  A més en realitzar qualsevol compra el client entrarà automàticament en un sorteig final on podran aconseguir indumentàries, complements i  descomptes.  Per a entrar en aquest sorteig és necessari omplir una fitxa que trobarà en cada botiga de la ruta i que, posteriorment, es depositarà en una urna que es troba en la recepció de l’Ajuntament de Vila-real.
Finalment els clients que han participat en aquesta Ruta podran assistir a la desfilada  que es realitzarà en l’Auditori Municipal i que serà l’encarregat de “posar el punt i  final a aquesta ruta” segons Devís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario