miércoles, 2 de noviembre de 2011

Leonor Watling promocionarà el Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real

El XIV Festival Internacional de Curtmetratges Cineculpable ha presentat hui la “cara famosa” que s’encarregarà de promocionar el festival. Es tracta de l’actriu i cantant Leonor Watling, “la culpable” d’aquest festival, que en aquesta nova edició servirà “d’inversió publicitària perquè el festival cresca i tinga una gran repercussió per a atraure espònsors i un gran públic fins a la ciutat de Vila-real”, segons ha explicat el regidor de Joventut, Xavi Ochando. El festival Cineculpable se celebrarà durant la setmana del 14 al 18 de novembre i segons Ochando, l’objectiu del  festival és convertir-se no tan sols en plataforma de projecció per als jóvens realitzadors sinó en un referent en la Comunitat en matèria de festivals culturals.
            A més de ser la cara visible del festival la cantant i lletrista Leonor Watling, interpretarà, durant la Gala d’entrega dels Premis de Cineculpable 2011, 3 o 4 temes del seu grup Marlango. En aquest sentit, el regidor de Joventut, ha assenyalat que com la presència de l’actriu pot despertar un major interés per part del públic habitual a aquesta gala, des de l’organització, s’ha decidit premiar a tots aquells que participen activament en algunes de les activitats que s’organitzen en el festival. D’aquesta forma, des del dilluns 14 de novembre i fins al dimecres 16, s’entregarà una targeta amb 8 activitats programades del festival a totes aquelles persones que estiguen interessades a assistir a aquesta gala. Entre aquestes 8 activitats programades es troba la possibilitat d’assistir a 4 projeccions de la secció oficial,  2 projeccions de l’OFFCulpable i a  2 conferències per “a poder aconseguir una invitació per a assistir a la gala i veure l’actuació gratuïta de Marlango”. La targeta haurà de tindre, almenys, tres segells “com a aval i constància que s’ha participat en tres activitats del festival” ha assenyalat el regidor. 
            A més, dels 267 curtmetratges que s’han presentat en aquesta edició hui s’han donat a conéixer les cintes que formaran part de la secció oficial. Ha sigut Leticia Mora, representant i membre de l’organització de Cineculpable qui ha donat a conéixer els títols dels curts que han sigut seleccionats. En total són 31 els curtmetratges que han sigut seleccionats per a competir en la secció oficial.
            Durant tota la setmana i com s’ha vingut fent en anteriors edicions, es projectaran en l’Auditori Municipal, en  “l’OFFCulpable”, tots aquells curtmetratges que han quedat fora de la secció oficial. També es continuarà amb el “Cinexpress” una activitat en què els estudiants de Vila-real graven i editen un curtmetratge i a més es continuaran realitzant conferències relacionades amb el món audiovisual gràcies al conveni de col·laboració que el festival manté amb la UJI.

No hay comentarios:

Publicar un comentario