sábado, 5 de noviembre de 2011

Vila-real dóna un pas més per posar en marxa l’Aula de recerca de treball


Foment Econòmic ha dissenyat un model de recerca de treball per a ajudar a pal·liar l'atur de la ciutat. Amb quasi 6.000 aturats que hi ha en la població, el regidor de Foment Econòmic, Pasqual Batalla, ha assenyalat que “encara que poca força es pot fer des de l'Administració local, anem a fer tot el que estiga en les nostres mans per a ajudar”. Amb aquest objectiu es va crear l'Aula de recerca de treball assistida, un dels compromisos adquirits per l'equip de govern en matèria d'ocupació i, que ja quasi és una realitat. Al llarg d'aquesta setmana i a través de les noves tecnologies, els alumnes del Taller d'Ocupació de Vila-real han estat “experimentat” el funcionament del nou format per a poder trobar una eixida professional en temps de crisi.
            Batalla, ha explicat que, els estudiants del Taller d'Ocupació han estat “provant” el model dissenyat per a saber amb quin tipus de dificultats es pot trobar un usuari a l’hora d’utilitzar aquest sistema i ha assenyalat que una vegada validat el format s'oferiran sessions obertes a tots els vila-realencs per a ajudar-los a trobar una ocupació.
            Tot i que les xifres de l'atur afecten a un nombre elevat de joves de la ciutat que ja estan familiaritzats amb les noves tecnologies, el regidor de Foment Econòmic ha explicat que en l'Aula intensiva de recerca d'ocupació s'ajudarà, també, amb els nous sistemes informàtics a totes aquelles persones que, en aquests moments, es troben en una situació delicada després d'haver perdut el seu treball i que no “controlen tant la xarxa”. A tots ells “se'ls oferirà ajuda i assessorament per a trobar treball” ja que l'Aula de recerca de treball naix amb l'objectiu de tenir continuïtat i està pensada per a ajudar a tots els quals la sol·liciten. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario