martes, 15 de noviembre de 2011

L’escasa inversió de la Generalitat suposarà la reducció de llocs de treball

El portaveu de l’equip de govern a l’Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, ha anunciat hui que l’executiu local traslladarà als grups parlamentaris en Les Corts la resolució aprovada ahir en el ple municipal perquè presenten esmenes a fi de que la Generalitat incloga en els seus pressupostos de 2012 les 18 actuacions que el ple municipal, per unanimitat, ha considerat imprescindibles per a garantir el desenvolupament de la ciutat. Sobretot perquè aquestes actuacions, assenyala Serralvo, “podrien suposar la creació d’un miler de llocs de treball a Vila-real”, que, segons l’equip de govern, deixaran de generar-se si la Generalitat no compleix els seus compromisos amb els vila-realencs. El portaveu, a més, ha instat el Partit Popular a què també trasllade la resolució al seu grup parlamentari en la Cambra valenciana perquè de la mateixa manera presente les esmenes corresponents. En cas contrari, afegeix, “l’aprovació en el ple de la proposta per part dels representants populars només haurà sigut un brindis al sol”.
La Generalitat, la mateixa que el president del PP, Mariano Rajoy, ha posat com a exemple de bon govern, ens està portant a més atur”, critica el portaveu de l’executiu local, qui denuncia que el sistema utilitzat pel Consell d’Alberto Fabra de deixar en mans de les empreses el finançament dels projectes, així com els impagaments de la Generalitat han deixat tant a les firmes contractistes com a les subcontractes  “en una situació molt difícil, provocant tancaments i més desocupació”. Enfront d’açò, Serralvo recalca la urgència de posar en marxa a Vila-real els projectes i actuacions que “la Generalitat té compromesos amb la ciutat des de fa anys”, com per exemple la ronda Sud-oest, “que porta apareixent en els pressupostos autonòmics des de l’any 2003”. “El Consell duu més de vuit anys incomplint els seus compromisos amb els vila-realencs i en 2012 ho tornarà a fer perquè no ha pressupostat ni un euro per a la ciutat”, lamenta el portaveu municipal.
“Si la Generalitat no tinguera diners, potser podríem entendre-ho, però el fet és que sí que han tingut diners per a consignar en grans esdeveniments i en la ciutat de València; es tracta més bé d’una qüestió de prioritats. El que demanem amb les esmenes que presentarem als pressupostos és que Vila-real siga una prioritat per a la Generalitat i per al Partit Popular”,.

No hay comentarios:

Publicar un comentario