lunes, 21 de noviembre de 2011

Obiol acusa al PP de “mentir” i “avergonyir” al sector turístic de la població

El regidor de Turisme en l'Ajuntament de Vila-real, Emilio M. Obiol, ha acusat el portaveu del Partit Popular, Héctor Folgado, de “mentir” i “avergonyir” als professionals del sector quan diu que la decisió de no acudir enguany a la Fira Internacional de Turisme de Madrid (Fitur) per a evitar despeses i poder destinar l'estalvi a altres qüestions prioritàries per a la ciutat és només una decisió “política”. Referent a això, Obiol assenyala que “allò que realment va ser una decisió política dictada i obligada des de Castelló va ser la d'acudir des de 2007 a Fitur per a gastar una mitjana anual de 30.000 euros sense cap resultat turístic positiu, a excepció això sí, de passar alguns una setmana de vacances a despeses pagades”.
“Això si és una incoherència, i per descomptat un gran malbaratament, ja que els més de 120.000 euros gastats només en Fitur des de llavors no han donat cap fruit. I dir que s'assolien contactes i contractes amb touroperadors, a més de mentir és avergonyir a una ciutat i a uns professionals del sector que mereixen un respecte”, afegeix el regidor, qui assegura que amb aquestes declaracions el Partit Popular pretén “confondre a propòsit a la ciutadania en matèria turística” i “o bé volen danyar el sector professional oci-turístic local o no s'assabenten de res o les dues coses alhora”. “Si el PP local vol assabentar-se del que realment costa anar a Fitur”, agrega Obiol, “ho té fàcil i no són, ni de bon tros, els 3.000 euros que apuntava Folgado, qui, per cert, en els seus viatges per tota la província camina una miqueta distret per absent”.
El regidor de Turisme adverteix també que el Partit Popular hauria de “com a mínim ser prudent” sobretot en allò relacionat amb Fitur, ja que va ser precisament en la fira de Madrid, puntualitza, “on l'assumpte Gürtel, el Bigotes i altres malsons van tenir els seus inicis”. En la mateixa línia, l'edil assenyala que “totes les factures que estem pagant i les moltes que queden per pagar compromeses pel PP i fora de consignació pressupostària, estan a la disposició del Partit Popular i també dels ciutadans”.
“Estem parlant, clar que sí, de decisions polítiques que, com la que ha pres el govern municipal en matèria turística de no anar en 2012 a Fitur, comporten austeritat, responsabilitat i realisme. Uns altres, el PP, hagueren preferit anar i seguir pel camí del malbaratament, la irresponsabilitat i uns somnis de grandesa que només existien en la ment d'uns pocs encara que, això sí, pagats amb els diners de tots”, conclou el responsable municipal de Turisme.

No hay comentarios:

Publicar un comentario