domingo, 9 de octubre de 2011

El BLOC de Vila-real recull avals en la Diada Nacional

El Col·lectiu BLOC de Vila-real – Coalició Compromís ha organitzat un acte per a recollir avals de cara a les eleccions presidencials del 20 de novembre. La cita -amenitzada per dolçaina i tabal- ha tingut lloc a la plaça Major durant el matí del 9 d'Octubre, coincidint amb la Diada Nacional del País Valencià.
Els regidors del BLOC a l'Ajuntament de Vila-real Xavi Ochando i Mònica Alvaro i els militants del partit han sigut els encarregats de demanar els avals als vianants. També hi ha estat present Roger Mira, candiat del BLOC-Coalició Compromís per Castelló al Congrés dels Diputats.
La nova llei electoral, aprovada pel PP i el PSOE, obliga als partits minoritaris una quantitat d'avals per a poder presentar-se a les eleccions del 20 de novembre. Aqueixa llei afecta el BLOC-Coalició Compromís en un moment històric en què les enquestes, per primera volta, avancen uns resultats ben positius per a la formació nacionalista, que aconseguiria representació parlamentària al Congrés dels Diputats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario