martes, 4 de octubre de 2011

L’Ajuntament col·labora amb la desfilada infantil solidària

La regidora de Serveis Socials, Mònica Alvaro, ha demanat la col·laboració dels vila-realencs perquè acudisquen a la desfilada infantil solidària que organitza la Conferència Sant Vicent de Paül per a recaptar fons i ajudar moltes famílies de Vila-real que ho estan passant “realment malament”. Segons Alvaro, la Conferència Sant Vicent de Paül fa una excel·lent labor social perquè reparteixen, a domicili, medicines i aliments a moltes famílies de Vila-real en situació d’especial necessitat i és “just” que ajudem a aquesta entitat benèfica. Per aquest motiu, la regidora de Serveis Socials, ha assenyalat que amb 5 euros, que és el preu d’aquesta entrada solidària, “podem ajudar als més necessitats”.
La Conferència Sant Vicent de Paul ha organitzat per al 7 d’octubre a les 20,00 hores aquesta desfilada infantil solidària en l’Auditori Municipal en què, posteriorment, es realitzarà l’actuació del grup Nostàlgia.
Mònica Alvaro ha destacat que en l’actualitat moltes famílies de Vila-real busquen ajuda en les associacions de caràcter benèfic com és el cas de Sant Vicent de Paül per a poder alimentar els seus xiquets i per això el treball d’aquesta associació benèfica “és molt important” per a atendre les carències d’una part de les famílies de la localitat.  A més, segons ha explicat la regidora, la Conferència de Sant Vicent de Paul és una de les més antigues de la ciutat que es caracteritza per ajudar des de l’anonimat, i amb la major discreció possible, a famílies de Vila-real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario