lunes, 3 de octubre de 2011

L’Ajuntament col·labora amb Bucarest 24 de Curiola Teatre a benefici d’Acudim i Afervil

L’Ajuntament de Vila-real col·labora amb l’obra Bucarest 24 de Curiola Teatre a benefici d’Acudim i Afervil perquè és “molt important” recolzar a dues associacions que estan desenvolupant “un gran treball social en la nostra ciutat”. Així ho ha manifestat el regidor de Cultura, Alberto Ibáñez, el qual ha felicitat a Curiola Teatre per aquesta iniciativa perquè segons el regidor “la solidaritat en aquests moments és molt difícil”. 
L’actor de Bucarest 24,  Pau Ayet, ha explicat que aquesta obra naix de la inquietud, per part de la companyia, de voler ajudar a dues associacions que treballen per fer més suportable la vida d’alguns col·lectius de la ciutat. Ayet ha destacat que, des de sempre, Curiola Teatre ha sigut molt sensible i obert a ajudar qualsevol tipus d’associació i que si l’obra a més de ser un “divertiment” pot recaptar fons per a recolzar a aquestes dues associacions “molt millor”. Per aquest motiu l’entrada costa 5 euros i es representarà el dissabte dia 15 a les 21:00 hores i el diumenge 16 a les 19:30 hores en l’Auditori Municipal.
Per la seua banda Fina Mora, la presidenta de l’Associació Col·lectiu Unió d’Integració al Discapacitat, Acudim, ha explicat que el més important és que aquestes dues associacions seguisquen avant i que els veïns de Vila-real acudisquen a l’Auditori i que “aporten el seu granet d’arena”. De la mateixa manera, la presidenta d’Acudim, ha volgut recordar que també hi ha una fila zero per a totes aquelles persones que no puguen anar al teatre però que estan interessades a col·laborar amb aquesta iniciativa. Fina Mora ha recordat que tant per a la compra d’entrades com per a la fila zero els veïns de Vila-real poden acostar-se a la seu d’Acudim situada en el carrer Calvari número 118 de Vila-real.
Per la seua banda Ramón Vedrí, membre d’Afervil, l’Associació de Fibromialgia i malalties reumàtiques de Vila-real, ha explicat que els veïns de Vila-real podran obtindre  les seues entrades també en la seu d’Afervil que es troba en la Plaça de la Vila número 3, porta 32 i ha demanat la col·laboració de tots els veïns de Vila-real perquè l’obra “siga un èxit de públic”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario