jueves, 20 de octubre de 2011

El Bloc-jove aposta per una educación sexual de qualitat

  Una volta començat el curs escolar, el BLOC JOVE Vila-real, comença a presentar les propostes tractades en la Trobada Jove del passat més de juliol. Un dels temes més importants a banda del  transport públic a Vila-real entre la ciutat i altres municipis propers, l'impuls a la participació ciutadana, les millores en general a l'educació incloent-hi formació sobre política a les aules o en activitats a part, la promoció del comerç local..., va ser la sexualitat a les aules.
Des de el BLOC JOVE, pensen que aquestes xarrades deurien de donar-se per gent jove propera als adolescents per poder transmetre confiança. Tan mateix, les xarrades deurien de fer-se més sovint i a una edat primerenca perquè la societat esta canviant i els jovens no són menys.
 D'altra banda, en les xarrades de sexualitat no és tracten temes com la diversitat i això es discriminar altres orientacions sexuals. Malgrat aquesta esmena, tampoc es sol parlar de l'avortament i ocultar aquesta informació al adolescent pot ser molt perillós.
Cal canviar el model d'educació sexual a les aules, apropar-se més a tots els pensaments diversos i solucionar inquietuds . Soles aixì ens curarem en salut en un futur immediat.
Finalment volen que esta proposta arribe a la regidoria de sanitat ja que des del BLOC JOVE ens preocupem també de temes com ara la sexualitat, i no només temes com puguen ser la defensa de la llengua, cultura, transport públic...

No hay comentarios:

Publicar un comentario