viernes, 28 de octubre de 2011

El monòleg “Aiguantulavinamérica” del còmic Goyo Jiménez es posposa fins a desembre

L’actor Goyo Jiménez, per motius d’agenda, s’ha vist obligat a suspendre el seu espectacle “Aiguantulivinamérica” que estava previst per a aquest diumenge en l’Auditori Municipal i posposar-ho fins a l’11 de desembre. No obstant això la bona notícia és que totes aquelles persones que estiguen interessades a veure aquesta funció encara poden comprar entrades en la taquilla de l’Auditori o bé adquirir-les el mateix dia de la representació.
L’autor i director de “Aiguantulivinamerica”, Goyo Jiménez, en clau humorística, narra, en aquest espectacle, els avantatges de ser americans i ens proposa que “siguem tots americans, perquè al cap i a la fi, estem pràcticament americanitzats ja, i açò de ser americà està ple d’avantatges existencials”. D’una forma fina i retòrica l’actor en aquest monòleg ens dóna les claus perquè “ens convertim en l’estat cinquanta-un de la Unió”.
Goyo Jiménez és autor, director i actor de teatre des dels divuit anys i ha participat en l’Hora Chanante, en El Club de la Comèdia i en Nuevos Cómicos de la Paramount, entre altres programes. Recentment se li ha pogut veure participant a Torrent 4.

No hay comentarios:

Publicar un comentario