lunes, 3 de octubre de 2011

Vila-real finalitza la urbanització de la rotonda de l'avinguda Portugal

L'Ajuntament de Vila-real ha culminat recentment l'execució d'una nova rotonda en l'avinguda Portugal que permetrà millorar la seguretat i ordenar el trànsit en la confluència dels carrers Serra d’Irta i Constitució, la pròxima urbanització de la qual alleujarà la circulació rodada en la paral·lela avinguda de França. Així ho ha assegurat el regidor d'Urbanisme, Emilio M. Obiol, després de visitar aquesta setmana la rotonda, en una visita a la qual l'edil va convidar també al seu antecessor al càrrec, el popular Alfredo Sanz.
La urbanització de la rotonda ha comptat amb un pressupost de 69.353 euros i un termini d'execució d'uns tres mesos i la seua conclusió permet “donar solució a la trama urbanística de la zona sud del Barranquet i ordenar la confluència en l'avinguda Portugal dels carrers Serra d’Irta i Constitució”, indica Obiol. El responsable municipal d'Urbanisme valora, a més, la importància de l'ordenació d'aquesta confluència per a incrementar la seguretat viària i per a agilitar el trànsit rodat, en particular en previsió de la pròxima urbanització del carrer Constitució, que servirà per a descongestionar la circulació rodada en les avingudes Europa i Portugal quan el vial connecte en un futur el centre urbà amb la zona sud de la ciutat.
Per altra banda, la urbanització d'aquesta rotonda, que ha inclòs la reubicació de l'enllumenat públic, senyalització viària i treballs de jardineria, permetrà incrementar la seguretat en l'accés a l'Institut d'Educació Secundària Professor Broch i Llop. “Per a això”, assenyala el regidor d'Urbanisme, “s'han atés les observacions del centre docent i dels veïns de la zona”.
Per a la urbanització de la rotonda s'han utilitzat 484 metres de vorada de formigó; 530 metres de rigola de formigó; 245 metres quadrats de rajoles de ciment hidràulic, altres 98 metres quadrats de rajola de terratzo per als passos de vianants i 85 metres quadrats de paviment antilliscant; a més de 1.402 metres quadrats d'aglomerat asfàltic; i 93 metres quadrats de gespa artificial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario