viernes, 28 de octubre de 2011

Els alumnes del Taller d’Ocupació renoven la xarxa de telecomunicacions

Els alumnes del Taller d’Ocupació de Vila-real estan treballant en la instal·lació de la xarxa de telecomunicacions en els departaments de secretaria i intervenció. El primer departament que s’ha arreglat ha sigut secretaria ja que era una de les dependències més antigues.
Aquestes dues remodelacions formen part d’una sèrie de canvis realitzats pels alumnes del mòdul de telecomunicacions al llarg de tot l’any en diferents edificis del consistori com han sigut el centre de la Panderola, l’Escola Taller o l’oficina de Turisme. Amb aquestes pràctiques, els estudiants han pogut completar la seua formació teòrica i conéixer de primera mà com es poden modernitzar algunes de les instal·lacions municipals.
El taller de telecomunicacions és pioner a la província i es va plantejar amb l’objectiu de formar els alumnes en les noves tecnologies i d’esta manera, “adquirir major especialització per a tindre majors possibilitats d’inserció laboral” segons ha explicat la directora del Taller d’Ocupació, Mª Carmen Juan. Aquest és un mòdul amb major complexitat comparat amb el mòdul d’electricitat que s’ impartia en anys anteriors i que requereix d’una major formació teòrica i pràctica.
El taller d’Ocupació de Vila-real és un programa dirigit a desocupats majors de 25 anys amb especials dificultats d’inserció laboral i on es combina la formació professional amb la realització d’un treball efectiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario