Pel que fa a la primera de les novetats, aquesta ha sigut una de les propostes del regidor de Turisme, Emilio M. Obiol, qui considera que és de vital importància “ajudar en el que puguem al sector agrícola que tan malament ho està passant”. Per a Emilio M. Obiol amb aquesta iniciativa no sols ajudem a un sector com el de l’hostaleria que “ja està prou castigat” sinó que també fomentem i promocionem la taronja com a ingredient “principal” per a l’elaboració dels còctels.
La segona de les novetats de la Ruta del Còctel és que enguany s’han de posar quatre segells en les fitxes per a poder optar als premis i no tres com en anys anteriors. L’Associació Cultural Amics de la Plana , l’entitat que organitza aquesta ruta i concretament, Jose Salla, el responsable de l’organització d’aquest esdeveniment, ha explicat el funcionament de la ruta. Segons ha detallat Salla amb la consumició d’un còctel es posa un segell a la fitxa i quan els participants tinguen quatre segells de diferents locals en la fitxa de participació, la fitxa s’introdueix en una de les urnes que “trobarem en tots els locals de la Ruta ”. Per a Jose Salla el canvi de tres a quatre còctels respon a l’interès per ajudar al sector de l’hostaleria que en aquests moments ho està “passant molt malament” i “inclús hi ha locals que estan tancant”. Encara així,Salla, s’ha mostrat satisfet perquè seran 10 els locals d’oci que participaran en la IV Ruta del Còctel i en la que els preus dels còctels són “molt econòmics” ja que el còctel amb alcohol costa 3,50 euros i el sense alcohol 2,50 euros.
Finalment i una de les novetats també d’aquesta IV Ruta del Còctel és que el 14 d’octubre, el dia de la inauguració, el professor i cap d’estudis de l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Castelló, Alberto Font Molina, realitzarà una demostració de la preparació d’un còctel en el pub Arsenal. El regidor de Turisme, ha agraït la col·laboració de l’Escola d’Hostaleria en aquest esdeveniment per comptar amb la presència d’aquest “reconegut professional amb una gran experiència en l’elaboració de còctels”.
No hay comentarios:
Publicar un comentario