jueves, 13 de octubre de 2011

Vila-real condiciona el solar on es trobaven les aules prefabricades del Cervantes com pàrquing públic

L'Ajuntament de Vila-real està condicionant el solar en el qual es trobaven les aules prefabricades del col·legi Cervantes com pàrquing públic. Segons ha explicat el regidor de Serveis Públics, Francisco Valverde, el projecte contempla la creació de 70 places d'estacionament. A més i aprofitant aquestes obres, Valverde ha assenyalat que es va a urbanitzar tota aquesta zona situada al final del carrer Joanot Martorell.
            El regidor responsable de l'àrea ha explicat que aquest projecte respon a la necessitat veïnal de deixar espais lliures per a poder aparcar en aquest lloc on estaven anteriorment instal·lades les aules prefabricades del CEIP Cervantes i que, ara, “podrà ser utilitzat, de nou, com pàrquing pels veïns de la ciutat”. Valverde ha assenyalat que, en aquesta zona, estan situades diferents tendes i locals d'oci així com ha destacat, també, la proximitat i “la necessitat ciutadana” per a estacionar en cas d'anar a Hisenda o la Piscina Municipal. Per aquest motiu, el regidor de Serveis Públics ha recordat que és important deixar aquesta superfície “lliure” i oferir espai suficient per a estacionar tant per als veïns d'aquesta part de la ciutat com per als comerciants i ciutadans que s'acosten fins a la zona.
            La primera de les actuacions que està prevista, a l'acabar les obres, és la retirada del vallat actual per a deixar l'àrea “neta” per a la seua posterior urbanització. En segon lloc es pretén escometre la instal·lació del sistema d'enllumenat públic perquè aquest futur pàrquing dispose de totes les instal·lacions adequades per al seu ús.
            Francisco Valverde ha recordat que la decisió ha estat presa “immediatament” després que la Conselleria d'Educació retirara definitivament les aules prefabricades que ocupaven la zona i que aquest projecte no s'emmarca en cap pla d'obres ni existeix cap partida específica assignada per a la realització d'aquests treballs. Segons Valverde, una vegada més, s'ha comptat amb “els esforços” i “recursos” de l'Ajuntament per a donar una resposta “ràpida” a una necessitat veïnal.
            L'empresa que està portant a terme aquestes obres és INGSE, una empresa d'àmbit local, i el pressupost amb el qual compta la regidoria de Serveis Públics per a realitzar l'obra és de 12.000 euros.

No hay comentarios:

Publicar un comentario