viernes, 7 de octubre de 2011

L’Ajuntament cedeix els terrenys del Centre de Tecnificació Esportiva a la Generalitat Valencina

L’ajuntament de Vila-real ha cedit els terrenys del Centre de Tecnificació Esportiva a la Generalitat Valenciana. L’alcalde en funcions, Pasqual Batalla, ha explicat que aquesta setmana s’han superat els tràmits necessaris perquè el Centre de Tecnificació Esportiva puga obrir les seues portes i puga ser gestionat i utilitzat per la Generalitat Valenciana. Després d’aquesta firma el següent pas que desitja abordar l’actual equip de govern és instar a la Conselleria d’Educació perquè el Centre de Tecnificació tinga una gestió mixta que puga ser assumida per l’Ajuntament de manera que aquesta instal·lació esportiva siga utilitzada no sols per esportistes d’alt rendiment sinó també pels veïns de Vila-real.
Segons Batalla la firma d’aquesta cessió gratuïta dels terrenys a la Generalitat obri encara molts interrogants ja que el PP mai va planificar ni “com” ni “de quina manera” s’anava a gestionar aquest centre i ara  “ patim les conseqüències per haver realitzat una obra sense cap planificació”. En aquest sentit Batalla ha assenyalat que ens trobem “una vegada més” amb “un mort heretat” per l’anterior equip de govern ja que es tracta d’un centre que s’inaugura sense saber “com s’anava a gestionar” i en el que, a hores d’ara, l’Ajuntament encara està pagant factures que “no li corresponen”.
L’actual alcalde en funcions ha destacat que aquest centre va ser inaugurat per l’expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, quan no s’havia fet la cessió dels terrenys, en un acte a què va assistir la plana “major del” PP i alguns membres de l’oposició que es van assabentar a última hora i als que no “els van deixar entrar”. Batalla ha volgut recordar que, en aquell moment, es va anunciar que el centre donaria servei a tots els veïns de Vila-real.
El regidor de Foment Econòmic ha lamentat que el Centre de Tecnificació Esportiva siga un exemple més de falta de planificació per a la seua gestió i manteniment, “com tantes i tantes altres obres que ens han deixat el PP”. L’alcalde en funcions ha assenyalat que en semblants característiques es troba el CEAM del Pilar o la Biblioteca infantil de l’Avinguda Pius XII a la que Batalla ha recordat que l’Ajuntament ha hagut de fer-se càrrec de tota l’obra perquè des de la Generalitat Valenciana no ha vingut ni un “cèntim d’euro”.
L’alcalde en funcions ha recordat que en el ple de l’Ajuntament que es va celebrar el 20 d’octubre de 2006 es va acordar la cessió de l’ús a la Generalitat de la parcel·la de propietat municipal situada en el carrer de la travessia de Betxí número 65 amb una superfície aproximada de 17.769,2 m2 per a la construcció del Centre de Tecnificació Esportiva i que amb aquesta nova tramitació, que s’acaba de firmar aquesta setmana, l’Ajuntament cedeix gratuïtament la propietat dels terrenys i que, per tant, ara està en mans de la Generalitat Valenciana obrir aquesta infraestructura. Finalment Batalla ha demanat a la Conselleria que faça  “un ús raonable” d’aquesta instal·lació  en benefici de tots els ciutadans de Vila-real.

No hay comentarios:

Publicar un comentario